Lantul international Hilton intra pe litoralul bulgaresc

Postat la 19 iulie 2010 13 afişări

"Am negociat doi ani afilierea hotelului Helios Spa&Resort la lantul Hilton. Un corp al hotelului va fi afiliat la DoubleTree By Hilton (patru stele), unul la Hilton (cinci stele) iar un corp va ramane sub brandul Helios Spa&Resort)", a declarat Claudio Sturm, directorul general al hotelului Helios Spa&Resort. Complexul hotelier opereaza 404 camere, un centru business, doua piscine exterioare, una interioara, o sauna si un centru de fitness.

Proprietarul hotelului, Georgi Velchev a declarat ca hotelul opereaza la un grad de ocupare de 75% iar in august va ajunge la 90%. Circa 2.100 de romani s-au cazat de la inceputul anului in hotel, dintr-un total de 6.500 de turisti. In 2009, hotelul a primit 11.863 de turisti, din care 1.715 romani, potrivit oficialilor hotelului. Georgi Velchev a spus ca in urma cu cinci ani era interesat de preluarea hotelului de cinci stele Rex din Mamaia.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
turism,
Bulgaria,
Hilton,
litoral
/actualitate/afaceri/lantul-international-hilton-intra-pe-litoralul-bulgaresc-6612317
6612317
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.