Jumatate dintre multinationale fac angajari. In ce domenii sunt disponibile mii de noi joburi

Postat la 25 august 2010 17 afişări

Vesti bune din partea companiilor straine. Jumatate dintre firmele multinationale prezente in Romania sustin ca au facut si ca vor mai face angajari anul acesta. Cele mai mari sanse de angajare sunt in sectoarele IT, productie si vanzari de bunuri de larg consum si industria energetica, conform unui studiu Mercer.

Cateva sute de noi posturi pana la finele acestui an sunt disponibile in companii de renume international, cum ar fi Oracle sau HP. Alte cateva sute de posturi sunt disponibile si in call-centere.

Sanse mari de angajare nu au insa numai cei specializati in IT, ci si cei calificati, sau chiar necalificati dar dispusi sa lucreze in sectorul de productie, in total fiind vorba despre cel putin 3.000 de locuri de munca. "Companiile din productie cauta personal si, daca revenirea economica la nivel continental continua cu acelasi ritm ca pana in prezent, este posibil ca necesarul de personal sa creasca pana la finele anului", sustine Bogdan Florea, directorul general al Trenkwalder Sobis, companie specializata pe leasingul de personal.

Cititi mai multe pe www.gandul.info.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/jumatate-dintre-multinationale-fac-angajari-in-ce-domenii-sunt-disponibile-mii-de-noi-joburi-7039734
7039734
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.