Italienii spun ca ne depasesc la evaziune

Postat la 18 februarie 2010 16 afişări

Romania este pe locul doi in UE din punctul de vedere al evaziunii fiscale, releva un studiu italian. Pe locul intai este Italia.

Romania se afla pe locul al doilea in Uniunea Europeana (UE), dupa Italia, in functie de nivelul evaziunii fiscale, care reprezinta 42,4% din veniturile taxabile in 2009. Aceasta este concluzia unui studiu realizat la cererea Asociatiei Contribuabililor Italieni. In Peninsula, nivelul evaziunii fiscale a fost anul trecut de 51,1%, potrivit studiului realizat de KRLS Network of Business Ethics pentru organizatia nonprofit a contribuabililor din Italia. Si totusi, datele obtinute de italieni difera semnificativ fata de cele oficiale.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
evaziune fiscala,
romani,
Italia,
studiu
/actualitate/afaceri/italienii-spun-ca-ne-depasesc-la-evaziune-5543952
5543952
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.