Isi pierde Apple statutul "glossy"?

Postat la 15 iulie 2010 11 afişări

Cea mai valoroasa companie din domeniul tehnologiei isi va publica saptamana viitoare rezultatele financiare trimestriale, iar majoritatea analistilor se intreaba daca mai poate pastra traditia de a depasi asteptarile Wall Street-ului - asa cum a facut-o la fiecare trei luni in ultimii doi ani - in conditiile in care o parte din "poleiala" companiei incepe sa se erodeze, afectata de scandalul iPhone 4, scrie Reuters.

Actiunile Apple arata semne de slabiciune dupa o crestere spectaculoasa care a propulsat compania peste gigantul Microsoft, iar acum, inaintea publicarii rezultatelor Steve Jobs a recurs la o masura neobisnuita, de a organiza o conferinta de presa vinerea aceasta, pentru a "discuta despre iPhone".

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
Apple,
Steve Jobs,
iPhone
/actualitate/afaceri/isi-pierde-apple-statutul-glossy-6570776
6570776
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.