Isarescu: "Unii spun sa lasam deficitele mari ca sa iesim din recesiune. Cu propunerile lor, chiar intram in criza"

Postat la 18 mai 2010 46 afişări

Romania nu a experimentat inca o criza financiara, chiar daca anul trecut s-a confruntat cu o recesiune severa, insa solutia nu este majorarea deficitelor, considera guvernatorul Mugur Isarescu.

"Lasati deficitele mari ca sa iesim din criza, spun unii. De fapt din recesiune, nu stim ce e criza, am evitat-o in '99 si cu siguranta anul trecut. Cu multe dintre propunerile lor ne agravam situatia, chiar intram in criza", spune Isarescu.

Guvernatorul a subliniat ca in conditiile actuale, fara masuri de ajustare a cheltuielilor publice, deficitul bugetar s-ar apropia de 10% din Produsul Intern Brut (PIB).

Mai multe informatii pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
Mugur Isarescu,
deficit,
finantare,
criza
/actualitate/afaceri/isarescu-unii-spun-sa-lasam-deficitele-mari-ca-sa-iesim-din-recesiune-cu-propunerile-lor-chiar-intram-in-criza-6131477
6131477
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.