Isarescu: Daca nu avem rabdare sa lasam economia sa isi revina, o varianta ar fi cresterea impozitelor

Postat la 27 martie 2010 20 afişări

"Sa nu uitam ca ne-a trecut glontul pe la ureche", a afirmat, vineri, guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, referindu-se la pericolele crizei economice, seful bancii centrale aratand totodata ca este nevoie de rabdare pentru ca economia sa isi revina, altfel o varianta ar fi cresterea impozitelor.

El a afirmat ca Romania poate iesi din criza "cu politici bune si reluarea increderii", mentionand ca sunt semne de relansare economica.

"Cred ca aceasta e directia, cu politici bune si reluarea increderii cred ca iesim din criza. Sa nu uitam ca ne-a trecut glontul pe la ureche, dar nu au fost majorate impozitele, cel putin cele importante, iar Romania a ajuns in faza de relansare [...] ", a spus Isarescu, prezent la Râmnicu Vâlcea la un seminar pe teme bancare.

Cititi mai multe declaratii facute de Mugur Isarescu pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
Mugur Isarescu,
criza,
revenire,
impozite
/actualitate/afaceri/isarescu-daca-nu-avem-rabdare-sa-lasam-economia-sa-isi-revina-o-varianta-ar-fi-cresterea-impozitelor-5782879
5782879
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.