Isarescu: Cursul de schimb din urma cu doua saptamani "cam" reflecta fundamentele macroeconomice

Postat la 15 iulie 2010 45 afişări

Nivelul cursului de schimb inregistrat in urma cu doua saptamani a "cam" reflectat fundamentele macroeconomice, a declarat joi guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, subliniind ca interventiile bancii centrale nu vizeaza un punct fix al paritatii.

"In ceea ce priveste cazul Romaniei, prezenta noastra pe piata nu vizeaza numai cursul de schimb si, iarasi, nu avem puncte fixe. (…) Intr-un fel, evenimentele de acum cateva saptamani, cu depasirea nivelului de 4,3 lei/euro (arata acest lucru - n.r.). Nu ne cantonam intr-un punct fix, avem zone in care consideram cursul intr-un relativ echilibru la momentul respectiv", a spus Isarescu.

Mai multe amanunte pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banci,
economie,
curs,
leu,
euro,
Mugur Isarescu
/actualitate/afaceri/isarescu-cursul-de-schimb-din-urma-cu-doua-saptamani-cam-reflecta-fundamentele-macroeconomice-6567238
6567238
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.