iPad-ul se scumpeste

Postat la 26 aprilie 2010 50 afişări

Cererea crescuta pentru iPad a determinat o scumpire a tabletei PC, crestere care se resimte acum peste tot in lume. In Romania, unul dintre cele mai mari magazine online locale de vanzari IT&C, eMAG.ro, a scos deja la vanzare pe sistem precomanda un al doilea import de iPad la preturi ceva mai mari decat primele versiuni aduse in tara.

Compania a livrat primele 50 de exemplare din Romania in urma cu doua saptamani, la un pret de 2.400 de lei pentru varianta de 16GB si 3.400 de lei pentru cea de 64GB. Urmatoarea transa, de 200 de iPad-uri, va veni in tara de la acelasi distribuitor europena peste trei zile, pretul de vanzare urmand sa fie de 2.500 de lei, respectiv 3.550 de lei pentru modelul de 64GB.

"S-au scumpit in Europa si, din pacate, astea sunt si noile conditii si de la noi. Din cauza norului vulcanic, dupa primul lot de 50, de-abia astazi in proportie de 99% o sa ne vina noul lot de 200 de iPad-uri, din care 70% s-au precomandat deja", a declarat luni pentru incont.ro Radu Apostolescu, directorul de marketing al eMAG, adaugand ca iPad-urile vor fi livrate cu un incarcator cadou, care altfel costa 50 de lei.

Comparativ cu alte magazine, pretul eMAG pentru un iPad ramane in continuare mai bun, dat fiind ca la PCFun.ro cel mai ieftin model costa 2.800 de lei, iar cel mai scump depaseste 3.850 de lei. In plus, cel mai mare magazin online distribuie direct si asigura garantia pick-up & return gratuit pentru iPad în Romania.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
iPad-ul,
scumpire
/actualitate/afaceri/ipad-ul-se-scumpeste-6064156
6064156
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.