Investitori chinezi, interesati de construirea noii piste de 3.500 de metri a Aeroportului din Cluj

Postat la 26 mai 2010 47 afişări

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, a declarat ca investitori chinezi din provincia Shandong sunt interesati de construirea noii piste de 3.500 de metri a Aeroportului International Cluj-Napoca, astfel incat acestia sunt asteptati la licitatia care va fi organizata de autoritati.

Tise a afirmat, miercuri, la finalul sedintei Consiliului Judetean Cluj, ca valoarea pistei, asa cum rezulta din studiul de fezabilitate aprobat, este de 122 de milioane de euro si cuprinde pista in sine, dar si balizajul aferent.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
transporturi,
investitori,
aeroport
/actualitate/afaceri/investitori-chinezi-interesati-de-construirea-noii-piste-de-3-500-de-metri-a-aeroportului-din-cluj-6179020
6179020
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.