Intalnire decisiva pentru Dacia „made in Romania”: amenintarea Marocului

Postat la 07 martie 2011 17 afişări

Producatorul de automobile Dacia Renault, unul dintre cei mari mari exportatori ai Romaniei, ar putea lua in calcul, de anul viitor, sistarea angajarilor si disponibilizari de personal, precum si mutarea, din 2013, a productiei unor modele de la Mioveni in Tanger (Maroc), unde va functiona o noua fabrica Dacia.

Aceasta este una dintre principalele concluzii ale intalnirii care a avut loc saptamana trecuta intre reprezentantii conducerii Dacia Renault si oficialitati ale judetului Arges, intre care prefectul de Arges si primarii oraselor Pitesti si Mioveni. Totul depinde de rezultatul negocierilor care au loc in prezent intre conducerea companiei si sindicatul din Dacia privind contractul colectiv de munca. Pe scurt, conducerea companiei ar fi nemultumita de pretentiile "prea exagerate" privind salariile sindicatului, potrivit primarului orasului Mioveni, Ion Georgescu, unul dintre participantii la intalnirea amintita.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
auto,
Dacia,
productie,
Maroc,
mutare,
modele
/actualitate/afaceri/intalnire-decisiva-pentru-dacia-made-in-romania-amenintarea-marocului-8035458
8035458
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.