Incep livrarile Duster

Postat la 03 mai 2010 14 afişări

SUV-ul Duster, cea mai scumpa masina produsa la Mioveni, cu un pret care poate ajunge la peste 17.000 de euro, este primul model al Dacia care reuseste sa atraga clienti de la alte marci de import catre constructorul autohton, potrivit dealerilor Dacia.

Acestia erau pana acum obisnuiti numai sa piarda clientii in favoarea marcilor de import pe segmentul de pret de 10.000 de euro. "Avem clienti care initial s-au orientat catre un model de clasa mica, precum Skoda Fabia sau Ford Fiesta, dar acum si-au comandat un Duster 4x4", a spus Calin Abrudan, director de vanzari al dealerului Dacia Service Cluj Feleac, parte a OTC Group, care are pana in prezent 100 de comenzi pentru SUV-ul romanesc.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
transporturi,
livrari,
Duster,
Dacia,
/actualitate/afaceri/incep-livrarile-duster-6084363
6084363
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.