În următoarele zile, vei primi o vizită. Cum să te pregăteşti pentru asigurători

Postat la 03 august 2010 10 afişări

Cei 8,3 milioane de proprietari de locuinţe din România sunt obligaţi, de la jumătatea lunii iulie, să îşi asigure casele printr-o poliţă care acoperă trei mari riscuri: cutremur, alunecări de teren şi inundaţii. Companiile de asigurări îşi sfătuiesc clienţii să încheie şi o asigurare facultativă, pe lângă cea obligatorie, în cazul în care doresc să fie despăgubiţi în cazul altor riscuri, cum ar fi, de exemplu, inundaţia din alte cauze decât fenomene naturale, incendiu, explozie.

Unele companii de asigurări oferă în prezent drept bonus la poliţele fa-cultative asigurarea bunurilor din locuinţă. "Recomandarea noastră e ca românii să încheie asigurarea obligatorie pentru cele trei riscuri stabilite prin lege, dar să o completeze cu o asigurare facultativă. (...) O poliţă facultativă permite asigurarea locuinţelor la sume asigurate mai mari, care reflectă valoarea reală a acestora, şi pentru mai multe riscuri asigurate. De asemenea, pe o astfel de poliţă, clienţii pot beneficia şi de alte facilităţi, putând cuprinde în asigurare şi bunurile din locuinţă'', a declarat Radu Mustăţea, preşedintele directoratului Astra Asigurări. De exemplu, o asigurare facultativă pentru o casă evaluată la 100.000 euro ajunge la 130 euro pe an.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
asigurari,
asiguratori,
locuinte,
riscuri,
obligatie
/actualitate/afaceri/in-urmatoarele-zile-vei-primi-o-vizita-cum-sa-te-pregatesti-pentru-asiguratori-6754441
6754441
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.