In ce orase romanesti vor exploda hipermarketurile

Postat la 04 ianuarie 2011 15 afişări

Urmatorul deceniu are semne bune pentru investitorii care vor sa isi extinda afacerile in Romania. Capitala si vestul tarii se numara printre regiunile europene care vor cunoaste cea mai rapida evolutie a vanzarilor de bunuri.

Regiunile din jurul unor orase precum Pitesti, Timisoara sau Bucuresti sunt pe lista "punctelor fierbinti" ale Europei Centrale si de Est in ceea ce priveste avansul, pe termen lung, al vanzarilor retailerilor. Acestea vor creste cu circa 60% in regiunile mentionate, conform unei prognoze pentru perioada 2010-2020, realizata de Oxford Economics si compania de consultanta imobiliara, King Sturge. Tot majorari impresionante ale vanzarilor, de 50%, vor fi consemnate si in zonele din proximitatea Iasiului, Clujului si Brasovului.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/in-ce-orase-romanesti-vor-exploda-hipermarketurile-7860750
7860750
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.