Impozitul forfetar il va inlocui pe cel minim din semestrul al doilea

Postat la 15 ianuarie 2010 18 afişări

Impozitul minim va fi inlocuit cu impozitul forfetar incepand cu semestrul al doilea si se va aplica pentru serviciile unde se inregistreaza evaziune fiscala, precum restaurante sau saloane de infrumusetare, a declarat, vineri, Mihai Gogancea-Vatasoiu, vicepresedinte ANAF.

"Se intentioneaza ca in semestrul doi sa transformam impozitul minim in impozit forfetar in zona unde este evaziune fiscala mare, precum saloane de frumusete, restaurante, unde nu se elibereaza bonuri, unde nu exista case de marcat", a spus vicepresedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), intr-o conferinta de presa organizata de Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/impozitul-forfetar-il-va-inlocui-pe-cel-minim-din-semestrul-al-doilea-5341672
5341672
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.