Iliescu: Anul 2010 va fi un an de "oarecare cotitura" pentru PSD

Postat la 07 ianuarie 2010 18 afişări

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, la Realitatea FM, ca anul 2010 va fi unul de cotitura pentru PSD, mentionand ca urmeaza un Congres, care trebuie sa faca o analiza a ultimilor cinci ani, cand partidul s-a aflat in opozitie.

Fostul presedinte a afirmat ca rezultatele alegerilor prezidentiale posteaza PSD intr-o anumita pozitie, de principalul partid al opozitiei, "ceea ce impune o analiza foarte serioasa a acestei situatii noi".

Intrebat daca, din punct de vedere politic, anul 2010 va fi unul de criza pentru PSD, Iliescu a raspuns: "Nu de criza, de oarecare cotitura, adica urmeaza un congres, Congresul trebuie sa faca o analiza a ultimilor cinci ani, cand s-a aflat in opozitie permanenta, cu exceptia perioadei de cateva luni de dupa ultimele alegeri si sustinerea parlamentara a Guvernului PNL, dar practic a fost in opozitie".

Mai multe amanunte pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
PSD,
Ion Iliescu,
congres,
alegeri
/actualitate/afaceri/iliescu-anul-2010-va-fi-un-an-de-oarecare-cotitura-pentru-psd-5283534
5283534
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.