HP va angaja in acest an 600 de persoane la centrul de consultanta din Bucuresti

Postat la 12 mai 2011 17 afişări

Hewlett-Packard (HP) va angaja in acest an 600 de persoane in Global eBusiness Operation Centre (GeBOC) din Bucuresti, care are in prezent 3.100 de salariati, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa, directorul general al centrului, Alexander Weigl.

"Vom continua si in acest an sa angajam personal in acelasi ritm ca in ultimii ani, respectiv 600 de persoane. Cresterea numarului de angajati se face in linie cu evolutia organica a companiei la nivel mondial, luandu-se in calcul, de asemenea, si noile achizitii ale HP", a spus Weigl. Directorul general al GeBOC a afirmat ca, la jumatatea anului, centrul va ocupa toate birourile disponibile in trei cladiri din Nova Park. "Vom inchiria spatii intr-o a patra cladire, contractul urmand sa se incheie cel mai probabil saptamana viitoare", a adaugat directorul general al GeBOC, fara a preciza valoarea contractului si nici locatia, despre care a spus insa ca se afla in apropierea celor trei imobile.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/hp-va-angaja-in-acest-an-600-de-persoane-la-centrul-de-consultanta-din-bucuresti-8262657
8262657
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.