Henkel: Doar capsunarii mai sustin lucrarile in constructii

Postat la 29 iunie 2010 46 afişări

Grupul german Henkel, cel mai mare producator de adezivi de pe piata locala, sustine ca in lipsa investitiilor straine in imobiliare, vanzarile au fost sustinute in primele cinci luni din 2010 de lucrarile mici de renovare, derulate in cea mai mare parte cu banii trimisi de muncitorii romani din strainatate. Majoritatea celor care lucreaza in strainatate provin din mediul rural, unde locuintele nu au baie si bucatarie.

"Standardul locativ este foarte scazut in mediul rural, pentru ca majoritatea caselor nu au baie si bucatarie. Primul lucru pe care il face muncitorul roman din mediul rural care lucreaza in strainatate cand se intoarce in tara este să construiasca o baie. Aceasta situatie creeaza premisele unei dezvoltări a pietei in 2011-2012", spune Andrei Dumitrescu, directorul de vanzari si marketing al Henkel Divizia de Adezivi.

Mai multe amanunte pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/henkel-doar-capsunarii-mai-sustin-lucrarile-in-constructii-6459117
6459117
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.