Heineken exporta pentru romanii de peste hotare

Postat la 10 februarie 2010 24 afişări

Incepand din februarie, Heineken Romania exporta Ciuc Premium in Italia, Spania si Canada, ca urmare a cererii romanilor din diaspora.

Incepand din februarie, Heineken Romania exporta Ciuc Premium in Italia, Spania si Canada, ca urmare a cererii romanilor din diaspora.

"Este un pas firesc in evolutia marcii Ciuc Premium si noi suntem convinsi ca in viitor vom <cuceri> mai multe zone din intreaga lume", declara Jan Derck van Karnebeek, General Manager Heineken Romania.

Ciuc Premium va fi disponibil in Italia, Spania si Canada la doza de 0,5 L si sticla de 0,33L. Canalele de distributie sunt HoReCa si Retail. Exportul se va realiza prin intermediul distribuitorilor locali ai Brau Union International.

Piata berii este puternic concurentiala si mai cuprinde companiile Ursus Brweries, InBev, United Romanian Breweries Bereprod (producatorul Tuborg).

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FMCG,
Heineken,
Ciuc,
bere
/actualitate/afaceri/heineken-exporta-pentru-romanii-de-peste-hotare-5492982
5492982
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.