Harta chiriilor in marile centre universitare. Preturi mai mici cu 9%

Postat la 19 august 2010 16 afişări

Desi noul an universitar ar putea aduce o usoara majorare a chiriilor solicitate in marile orase, este posibil ca, in premiera in acest an, speculantii sa nu-si realizeze planurile din cauza crizei, sunt de parere analistii imobiliari.

Preturile variaza intre 100 de euro pe luna in cazul garsonierelor in Iasi si Timisoara si 350 de euro pe luna la trei camere in Bucuresti.

"Mai mult ca niciodata, criza va face ca familiile studentilor sa fie mai cumpatate in alegerea unei chirii, si tocmai de aceea proprietarii trebuie sa-si alinieze asteptarile la nivelul bugetului actual al studentului roman. Sigur ca vor exista proprietari care vor incerca sa speculeze revenirea studentilor in marile orase universitare, insa multi studenti au inceput deja sa caute o chirie, deoarece prefera sa nu fie presati de timp si sa negocieze", a spus Adrian Erimescu, director general www.imobiliare.ro.

Cititi mai multe pe www.gandul.info.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/harta-chiriilor-in-marile-centre-universitare-preturi-mai-mici-cu-9-6953368
6953368
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.