Guvernul va impozita suplimentar persoanele care detin mai multe imobile in proprietate

Postat la 12 mai 2010 15 afişări

Guvernul va impozita suplimentar persoanele care detin mai multe imobile in proprietate, cu un impozit mai mare pentru a doua proprietate, iar cotele de impunere vor creste pentru fiecare alt imobil, a anuntat premierul Emil Boc, in sedinta de miercuri a Guvernului.

El i-a cerut ministrului Finantelor, Sebastian Vladescu, sa introduca deja aceasta impozitare suplimentara intr-un proiect de lege.

"Domnule ministru Vladescu, in proiectul de lege pe care il vom pregati, incepand cu a doua proprietate vom solicta o impozitare suplimentara. Prima proprietate se impoziteaza normal pentru toti la fel, incepand cu a doua proprietate se impoziteaza suplimentar fata de ceea ce avem in momentul de fata, pentru a putea sa aducem un plus de venituri la bugetul de stat si a da un efort de solidaritate si din partea acelora care au in Romania mai multe proprietati.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
impozite,
imobile,
proprietari
/actualitate/afaceri/guvernul-va-impozita-suplimentar-persoanele-care-detin-mai-multe-imobile-in-proprietate-6112834
6112834
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.