Guvernul nu si-a platit toate datoriile catre Bechtel, data finalizarii altor kilometri este incerta

Postat la 09 iulie 2010 9 afişări

Guvernul nu a alocat banii pentru plata integrala a datoriilor de peste 900 milioane lei catre compania Bechtel in contul executiei autostrazii Brasov-Bors, astfel ca finalizarea ultimilor 10 kilometri ai tronsonului Campia Turzii-Gilau este incerta, desi lucrarile continua.

Pentru derularea lucrarilor in 2010, Executivul a decis sa aloce 977,1 milioane lei, in conditiile in care numai datoriile inregistrate de catre Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) fata de constructorul american s-au ridicat, la sfarsitul anului trecut, la 903 milioane lei. Pentru constructia autostrazii Brasov-Cluj-Bors nu exista in prezent un alt tip de finantare in afara bugetului de stat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/guvernul-nu-si-a-platit-toate-datoriile-catre-bechtel-data-finalizarii-altor-kilometri-este-incerta-6531437
6531437
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.