Guvernul face terapie de soc cu primarii. Investitii taiate: de la reabilitarea termica a blocurilor la AquaLand

Postat la 25 iunie 2010 13 afişări

Guvernul vrea sa taie 22% din banii alocati primariilor si sa le oblige sa concedieze pana la 40% din angajati. Scolile trec in subordinea aparatului central.

Primarii ar putea fi obligati in acest an sa dea afara pana la 40% din angajati, potrivit unui proiect de Ordonanta de Urgenta realizat de Ministerul Finantelor impreuna cu Ministerul Administraţiei si Internelor, obtinut de Gandul. Ministrul Finantelor Sebastian Vladescu a declarat, miercuri seara, la un post de televiziune, ca zeci de mii de functionari din primarii vor fi concediati.

Autoritatile locale vor primi cu 22% mai putini bani de la bugetul de stat si nu vor putea oferi plati compensatorii angajatilor concediati. Primarii care nu fac disponibilizari in 30 de zile de la intrarea in vigoare a ordonantei "raspund disciplinar, material sau penal, dupa caz", se arata in document.

Mai multe amanunte pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/guvernul-face-terapie-de-soc-cu-primarii-investitii-taiate-de-la-reabilitarea-termica-a-blocurilor-la-aqualand-6445413
6445413
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.