Guvernul elvetian a aprobat o finantare nerambursabila de 181 milioane franci pentru Romania

Postat la 24 iunie 2010 11 afişări

Guvernul elvetian a aprobat miercuri un acord cadru prin care Romania va primi o finantare nerambursabila in valoare de 181 milioane de franci elvetieni (circa 130 milioane euro) in urmatorii cinci ani pentru domenii precum mediul si infrastructura sau promovarea sectorului privat.

Alte domenii eligibile care urmeaza sa fie finantate din aceasta contributie sunt dezvoltarea sociala si a resurselor umane.

In anul 2008, Consiliul Federal al Elvetiei a decis, sub rezerva aprobarii de catre Parlament, extinderea pentru Romania si Bulgaria, a contributiei financiare elvetiene destinate reducerii disparitatilor economice si sociale in cadrul Europei extinse.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
Elvetia,
Romania,
finantare
/actualitate/afaceri/guvernul-elvetian-a-aprobat-o-finantare-nerambursabila-de-181-milioane-franci-pentru-romania-6443761
6443761
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.