Guvernul a platit companiilor cu pierderi bonusuri de peste 1,3 miliarde lei,cu prime si pentru sefi

Postat la 18 mai 2010 8 afişări

Guvernul a platit in 2009 companiilor cu pierderi bonificatii prin sporuri si prime de peste 1,3 miliarde lei si tichete de masa, vacanta si cresa de aproape 100 milioane lei, in conditiile in care arieratele lor s-au ridicat la 14 miliarde lei, iar pierderile totale au urcat la 3,2 miliarde lei, informeaza Mediafax Business.

Pentru activitatea acestor companii, directorii generali au incasat prin contractul anual de mandat pana la 84.000 lei, fara sa suporte vreo sanctiune, se arata intr-un document ministerial obtinut de Mediafax.

Toate aceste companii cu pierderi sunt incluse in scrisoarea de intentie convenita de Executiv cu Fondul Monetar International, pentru ca situatia financiara sa fie supravegheata cu prioritate in vederea reducerii volumului de subventii.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
guvern,
plati,
bonusuri
/actualitate/afaceri/guvernul-a-platit-companiilor-cu-pierderi-bonusuri-de-peste-1-3-miliarde-lei-cu-prime-si-pentru-sefi-6131449
6131449
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.