Gunter Grieb: anul acesta deschidem 10 magazine

Postat la 19 aprilie 2010 55 afişări

Reteaua de magazine de tip discount Profi are planificata pentru anul in curs o extindere cu zece magazine, a declarat pentru BUSINESS Magazin Gunter Grieb, directorul general al retelei.

Gunter Grieb, care a preluat conducerea retelei de discout la inceputul acestui an, dupa ce a plecat de la retailerul de bricolaj Obi. Lantul de magazine Profi a fost preluat recent de Enterprise Investors (EI), administratorul fondului de investitii Polish Enterprise Fund V, intr-o tranzactie ce se ridica la 66 de milioane de euro, conform unor estimari. EI investeste astfel pentru a doua oara in retailul alimentar romanesc, dupa ce a cumparat Artima, in 2004, de la omul de afaceri Florentin Banu pentru ca in urma cu doi ani s-o vanda catre Carrefour intr-o tranzactie evaluata la 55 de milioane de euro.

Reteaua Profi are in acest moment 64 de magazine si este prezenta in piata de discount in care mai activeaza nume ca Plus, Penny si miniMax Discount.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FMCG,
/actualitate/afaceri/gunter-grieb-anul-acesta-deschidem-10-magazine-5956452
5956452
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.