Groupama plateste aproape o jumatate de milion de euro dupa inundatii

Postat la 14 iulie 2010 12 afişări

Groupama Asigurari va plati despagubiri de aproximativ 461 000 euro in urma inundatiilor din ultima perioada.

"Regiunile afectate de inundatii sunt importante pentru Groupama Asigurari, intrucat avem aici un numar mare de asigurati care se confrunta in aceasta perioada cu situatii extrem de dificile. Am infiintart Comitetul de Urgenta, mandatat sa prioritizeze instrumentarea daunelor, in vederea acordarii despagubirilor in cel mai scurt timp", spune Denis Rousset, directorul general al Groupama Asigurari.

Pana la aceasta data, numarul dosarelor de dauna deschise de companie este de 234.

Firmele de asigurari inregistreaza in fiecare zi tot mai multe dosare de dauna din cauza inundatiilor care au afectat mii de locuinte, estimarea cu privire la valoarea despagubirilor pe care le vor plati fiind in prezent de circa 10 milioane de euro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
asigurari,
inundatii,
daune,
plata,
Groupama
/actualitate/afaceri/groupama-plateste-aproape-o-jumatate-de-milion-de-euro-dupa-inundatii-6555558
6555558
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.