Grindeanu: Cîţu nu poate fi premierul unui guvern care are în componenţă PSD

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 08 noiembrie 2021 34 afişări

Florin Cîţu nu poate fi premierul unui guvern care are în componenţă PSD, spune prim-vicepreşedintele social-democraţilor Sorin Grindeanu: „PSD consideră că etapa Florin Cîţu premier a fost depăşită de ceva vreme”.

Grindeanu: Cîţu nu poate fi premierul unui guvern care are în componenţă PSD

„Noi am iniţiat şi am votat o moţiune de cenzură prin care Florin Cîţu a plecat din funcţia de premier. E un lucru de la care nu facem rabat”, afirmă prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu.

El spune că Florin Cîţu nu poate fi premierul unui guvern care are în componenţă PSD.

„Noi am sancţionat deja capacitatea dlui Cîţu de a conduce un guvern prin demiterea sa prin moţiunea de cenzură. PSD consideră că etapa Florin Cîţu premier a fost depăşită de ceva vreme”, conchide social-democratul.

Florin Cîţu a spus luni dimineaţă că decizia PNL este în continuare ca propunerea partidului pentru funcţia de prim-ministru să fie preşedintele formaţiunii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
grindeanu,
cîţu,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.