Greva generala la metrou in 18 martie

Postat la 09 martie 2010 13 afişări

Sindicalistii de la metrou vor intra, in 18 martie, greva generala, in contextul in care Curtea de Apel Bucuresti a decis ca greva angajatilor Metrorex, desfasurata in noiembrie 2009, a fost legala, a anuntat, marti, presedintele Uniunii Sindicatelor Libere Metrou (USLM), Ioan Radoi.

Sindicalistii de la metrou vor opri total activitatea, in 18 martie, intre orele 04.00 si 16.00 , urmand ca circulatia garniturilor de tren sa fie reluata la capacitate normala pana la ora 23.00, a spus Radoi.

Liderul sindical a precizat ca sindicalistii de la metrou cer o majorare a fondului de salarii cu 3,7 la suta, asa cum prevede legea si conditii mai bune de munca.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
greva,
metrou,
sindicalisti,
metrorex
/actualitate/afaceri/greva-generala-la-metrou-in-18-martie-5728375
5728375
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.