Google vrea în acest an de peste două ori mai mulţi utilizatori pentru Google+, rivalul Facebook

Postat la 12 martie 2012 17 afişări

Grupul Google vizează în acest an o creştere de peste două ori a numărului de utilizatori ai serviciului de socializare online Google+, care a ajuns deja la 100 de milioane, în timp ce rivalul Facebook se situează la circa 850 de milioane de utilizatori.

Creşterea Google+ a depăşit toate aşteptările grupului, a declarat vicepreşedintele Vic Gundotra, citat de Bloomberg. Grupul a prezentat serviciul de socializare online în iunie, contestând dominaţia Facebook. "Suntem impresionaţi de creşterea numărului de utilizatori ai Google+", a spus Gundotra într-un interviu la Bloomberg TV. Google+ reprezintă baza unei schimbări mai ample în cadrul grupului. "Google+ ar putea fi considerat drept Google 2. Google+ este următoarea generaţie în care tot ce oferă Google este unificat, deoarece înţelege mai bine utilizatorii. Aşa că toate serviciile devin mai bune", a spus el.

Mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
internet,
google,
facebook,
social media
/actualitate/afaceri/google-vrea-in-acest-an-de-peste-doua-ori-mai-multi-utilizatori-pentru-google-rivalul-facebook-9389582
9389582
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.