Google nu vrea razboi cu Facebook: Este loc pe piata pentru mai multe retele sociale

Postat la 08 iulie 2011 14 afişări

Presedintele executiv al Google, Eric Schmidt a declarat ca este loc pe piata pentru mai multe retele sociale, lasand o portita pentru cooperarea cu rivali puternici precum Facebook si Twitter.

El a afirmat totodata ca Google va coopera in totalitate cu autoritatile americane pentru concurenta, dar nu va permite investigatiei lansate luna trecuta sa reprezinte un obstacol pentru implementarea strategiei companiei. Schmidt a cedat in aprilie scaunul de director general in favoarea cofondatorului Google Larry Page si se ocupa acum de afacerile companiei cu statul. Schmidt a aratat, intr-o conferinta sustinuta joi seara in SUA, ca este prea devreme sa aprecieze performantele noii retele sociale Google Plus, insa un indicator important al succesului acesteia este numarul urias de utilizatori care s-au inghesuit sa ia parte la testarea produsului. Google Plus s-a lansat saptamana trecuta insa este inchisa pentru moment publicului larg, fiind disponibila in regim de testare numai utilizatorilor care reusesc sa obtina o invitatie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
internet,
google,
facebook,
retele sociale
/actualitate/afaceri/google-nu-vrea-razboi-cu-facebook-este-loc-pe-piata-pentru-mai-multe-retele-sociale-8463768
8463768
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.