Google a facut cea de-a cincea achizitie din acest an

Postat la 05 aprilie 2010 10 afişări

Google a facut cea de-a cincea achizitie de anul acesta prin cumpararea seviciului video Episodic, care va ajuta la imbunatatirea YouTube, serviciul de video sharing detinut de Google.

Episodic este o companie cu sediul in San Francisco, creata de catre Noam Lovinsky si Matias Cudich, ce ofera servicii online de video hosting si ofera posibilitatea utilizatorilor de a publica filme in direct si continut la cerere, scrie YahooNews.

In aceasta saptamana, serviciul va fi inclus in cadrul YouTube, iar echipa Episodic se va alatura echipei Youtube. De la inceputul acestui an, Google a cumparat DocVerse, Picnik, reMail si compania Aardvark.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
internet,
Google,
YouTube,
Episodic,
achizitie
/actualitate/afaceri/google-a-facut-cea-de-a-cincea-achizitie-din-acest-an-5815355
5815355
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.