Google a cumparat reMail

Postat la 19 februarie 2010 14 afişări

Google a cumparat un start-up numit reMail care a dezvoltat o aplicatie de cautat prin e-mail pentru iPhone.

" reMail a insemnat reinventarea e-mail-ului pentru telefonul mobil, si sunt mandru ca am construit un astfel de produs pe care multi utilizatori il gasesc folositor", a spus Gabor Cselle, CEO reMail, care, in urma achizitiei va deveni product manager in cadrul echipei Google Gmail, in timp ce dezvoltarea aplicatiei pentru iPhone va fi intrerupta.

"Si inca ma simt de parca abia am vazut doar inceputul la ceea ce se poate face. Google este cel mai bun loc din lume pentru a imbunatati statusul pe care oamenii il au in comunicare si in impartirea de informatii", spune acesta, citat de InformationWeek.

Ramande de vazut cum Google va utiliza tehnologia reMail pentru a incorpora aplicatia sa Gmail sau pentru a crea o alta pentru Android si iPhone.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
internet,
Google,
reMail,
iPhone
/actualitate/afaceri/google-a-cumparat-remail-5561673
5561673
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.