George Copos: Marea problema este ca nu suntem uniti, iar statul ia decizii de unul singur

Postat la 01 iulie 2010 17 afişări

George Copos, unul dintre cei mai cunoscuti oameni de afaceri romani, sustine ca mediul de afaceri are de suferit din cauza faptului ca nu exista patronate unite, care sa se lupte cu Guvernul.

"Problema este ca in România sunt 13 patronate cu 13 voci diferite. In aceasta situatie tot ce putem face este sa strangem din dinti. Daca am fi avut niste patronate puternice care sa vina cu solutii si sa fie consultate de Guvern, probabil ca s-ar fi putut evita majorarea TVA, care nu ajuta deloc mediul de afaceri. Guvernul a luat decizia majorarii TVA de unul singur", a declarat George Copos, proprietarul Ana Holding, grup cu venituri de 60 de milioane de euro si 2.000 de angajaţi.

Mai multe amanunte pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
George Copos,
patronate,
tva
/actualitate/afaceri/george-copos-marea-problema-este-ca-nu-suntem-uniti-iar-statul-ia-decizii-de-unul-singur-6469916
6469916
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.