Gazprom: Pe 16 iunie ne vedem cu Videanu sa vorbim despre South Stream

Postat la 10 iunie 2010 11 afişări

Alexei Miller, CEO-ul Gazprom, cel mai mare producator de gaze din lume, a declarat ca saptamana viitoare, pe 16 iunie, va avea loc o intalnire intre reprezentantii Romaniei si cei ai gigantului rus, pe agenda discutiilor urmand sa se afle o eventuala implicare a tarii noastre in proiectul gazoductului South Stream.

Pe 16 iunie vom avea discutii cu Videanu pe aceasta tema. Sunt mai multe optiuni: fie o portiune prin Marea Neagra, fie o conexiune intre Romania si Bulgaria. Suntem bucurosi sa vorbim despre acest subiect si saptamana viitoare ne vom vedea", a spus Miller. Intalnirea va avea loc la Moscova.

Pana acum, rusii au semnat acorduri in vederea realizarii South Stream cu Austria, Bulgaria, Croatia, Grecia, Ungaria, Serbia si Slovenia.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
energie,
Gazprom,
Vdeanu,
South Stream
/actualitate/afaceri/gazprom-pe-16-iunie-ne-vedem-cu-videanu-sa-vorbim-despre-south-stream-6357692
6357692
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.