Frauda de 13 milioane de euro pe piata telefoanelor mobile din Germania

Postat la 06 iulie 2011 57 afişări

Autoritatile din Germania au efectuat perchezitii la 150 de birouri şi locuinte in intreaga tara, investigand o frauda fiscala de 13 milioane de euro pe piata telefoanelor mobile.

Procuratura din Frankfurt a anuntat miercuri ca investigheaza 23 de persoane si a arestat patru suspecti. Frauda a provocat pagube de cel putin 13 milioane de euro, din care trei milioane de euro au fost recuperate de autoritati. Suspectii sunt acuzati ca au cumparat in strainatate mai multe milioane de telefoane mobile, in special aparate iPhone 4, fara sa plateasca TVA in Germania. Telefoanele erau apoi revandute in afara Germaniei prin intermediul mai multor companii, care cereau returnarea TVA, chiar daca taxa nu a fost niciodata platita.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afaceri,
frauda,
telefone,
germania
/actualitate/afaceri/frauda-de-13-milioane-de-euro-pe-piata-telefoanelor-mobile-din-germania-8450425
8450425
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.