Franciza Buddha Bar Spa, disponibila in Romania de la 150.00 Euro

Postat la 20 octombrie 2009 187 afişări

Franciza Buddha-Bar & Buddhattitude Spa a devenit disponibila si in Romania si poate fi achizitionata la preturi cuprinse intre 150.000 - 200.000 euro. Compania a ales sa fie prezenta in Romania deoarece la acest moment nu exista nici un alt brand international de spa, iar Buddha Spa ar putea fi primul de acest gen deschis aici.

"Este o oportunitate foarte mare, deoarece clienti consumatori de produse si servicii de lux exista si vor exista intotdeauna. Obiectivul nostru este sa deschidem aici un spa in urmatorul an" spune Helen Coulon, directorul general Buddha-Bar & Buddhattitude Spa.

Franciza Buddha Bar Spa poate ocupa aproximativ 300-400 m.p. si va putea fi deschisa doar in cadrul unui hotel Buddha Bar, iar franciza Buddhattitude Spa poate atinge si 3.000 m.p., urmand sa fie dezvoltata in orice fel de spatiu.

Preturile tratamentelor spa vor fi adaptate cerintelor pietei locale si se vor fi cu aproximativ 40% mai mici decat preturile practicate in Franta. "Dorim ca fiecare potential client sa gaseasca in spa-ul nostru ceva pe placul sau", a explicat Helen Coulon.

Tratamentele folosite in cadrul spa-ului sunt exclusiviste si au la baza retete traditionale tibetane, fiind create in colaborare cu calugarii budisti. Compania intentioneaza sa completeze tratamentele cu produse locale, fiind vizate resursele minerale din tara noastra.

Franciza Buddha-Bar & Buddhattitude SPA apartine companiei George V, detinuta de romanul Raymond Visan, care are in portofoliul sau si brandul de muzica Buddha-Bar, ca si lantul de restaurante si boutique hoteluri cu acelasi nume din intreaga lume. In Romania compania este prezenta inca din 2003, cand a adus brandul de muzica.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Buddha Spa,
tratament,
cost,
Helen Coulon
/actualitate/afaceri/franciza-buddha-bar-spa-disponibila-in-romania-de-la-150-00-euro-5017557
5017557
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.