Francezii stau 6 luni la coada pentru un Duster

Postat la 02 iulie 2010 13 afişări

Clientii Dacia din Franta sau Germania sunt dispusi sa astepte chiar si sase luni livrarea unui SUV Duster, cel mai nou model al Dacia care in Romania a ajuns in doar trei luni la o cota de piata de 50% pe segmentul SUV-urilor.

Listele de asteptare pentru Duster in randul europenilor sunt extrem de surprinzatoare in conditiile in care oficiali din auto discuta de o supracapacitate la nivel european a uzinelor auto, multi dealeri stau luni intregi cu masinile pe stoc. "In Franta si Germania o comanda acum pentru Duster este posibil sa fie onorata la finele acestui an", a spus Mihai Bordeanu, 35 de ani, directorul de marketing al Dacia.

Mai multe amanunte pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/francezii-stau-6-luni-la-coada-pentru-un-duster-6477446
6477446
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.