Fondurile pentru "Programul Rabla" ar putea fi suplimentate

Postat la 02 martie 2010 12 afişări

Premierul Emil Boc a afirmat, marti, la Ploiesti ca Guvernul are suficiente resurse financiare pentru a colecta cel putin 60.000 de masini uzate in cursul acestui an, iar daca va fi nevoie de suplimentarea fondurilor pentru "Programul Rabla" Executivul va putea face acest lucru.

Prezent la Ploiesti, unde a vizitat Remat Holding, firma unde sunt colectate autovehiculele in cadrul "Programului Rabla", premierul Emil Boc a tinut sa transmita ceea ce a numit "un mesaj foarte clar", respectiv ca Guvernul dispune de suficiente fonduri pentru colectarea unui numar de 60.000 de masini prin "Programul Rabla", iar daca va fi nevoie fondurile vor putea fi suplimentate.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
transporturi,
fonduri,
Programul Rabla,
/actualitate/afaceri/fondurile-pentru-programul-rabla-ar-putea-fi-suplimentate-5688196
5688196
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.