Fitch: Economia Romaniei va scadea cu 1% in 2010

Postat la 15 iunie 2010 9 afişări

Fitch anticipeaza ca economia Romaniei va scadea cu 1% in acest an si nu se asteapta la imbunatatirea "semnificativa" a ratingului acordat statului, a declarat Richard Hunter, director pentru Europa, Orientul Mijlociu, Africa si Regiunea Asia Pacific in cadrul agentiei de evaluare financiara.

El a precizat ca prognoza de scadere a economiei cu 1% este "foarte conservatoare"si ca agentia incearca sa nu discute despre cel mai rau scenariu posibil.

Totodata, Hunter a aratat ca perspectiva ratingului Romaniei a fost imbunatatita de la "negativa" la "stabila", iar acest lucru este mai important decat nivelul calificativului acordat, in conditiile in care multe entitati au inca perspectiva negativa.

Mai multe amanunte pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
Romania,
Fitch,
scadere,
estimare,
raport,
rating
/actualitate/afaceri/fitch-economia-romaniei-va-scadea-cu-1-in-2010-6421890
6421890
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.