Fiscul incepe vanatoarea romanilor bogati, care si-au ascuns averile prin Europa

Postat la 14 iunie 2010 16 afişări

In plina canicula, ANAF anunta campania de iarna: de la 1 ianuarie 2011, va incepe vanatoarea de romani bogati prin Europa. Sorin Blejnar, seful Fiscului, explica, pentru Gandul, cum va face.

"Ati vazut filmul ? Ei bine, eu cand vreau sa fac ceva, chiar fac", ne intampina Sorin Blejnar plin de optimism. De data asta, spune seful ANAF, Fiscul chiar se apuca de treaba: va cere institutiilor similare din Europa o "evidenta a proprietatilor detinute de cetatenii romani persoane fizice intr-o tara, peste un anumit nivel", urmand ca tot ce nu va putea fi justificat sa fie taxat cu 16 la suta.

"Pana la 1 ianuarie 2011, vrem sa detectam cu exactitate toti contribuabilii cu averi mari si daca aceste averi au fost impozitate. Discutam despre marile averi provenite din economia subterana", explica Blejnar. "Cred ca voi identifica cateva sute de persoane", mai precizeaza seful Fiscului.

Cititi mai mult pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
fiscalitate,
Blejnar,
bogati,
impozitare
/actualitate/afaceri/fiscul-incepe-vanatoarea-romanilor-bogati-care-si-au-ascuns-averile-prin-europa-6402715
6402715
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.