Firmele de leasing vad o crestere spectaculoasa de 25%, dupa dezastrul de anul trecut

Postat la 11 mai 2010 16 afişări

Patronii companiilor de leasing considera ca piata de profil va cunoaste o crestere spectaculoasa de 25% in acest an. Anul trecut piata s-a prabusit cu 72% fata de 2008, mai ales din cauza diminuarii afacerilor pe segmentul auto si pe cel al echipamentelor.

"La finele lunii martie, numarul de autovehicule in administrare a ajuns la circa 30.000 la nivel national si cred ca, in ciuda contextului economic dificil, piata romaneasca de leasing operational va continua sa creasca cu pana la 25% pana la finele anului, la aproximativ 35.000 de unitati, de la 28.000 de unitati in decembrie 2009", a declarat directorul general al LeasePlan Romania, Bogdan Apahidean, citat de Mediafax.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
asigurari,
leasing,
crestere,
dezastru,
recesiune,
revenire
/actualitate/afaceri/firmele-de-leasing-vad-o-crestere-spectaculoasa-de-25-dupa-dezastrul-de-anul-trecut-6107933
6107933
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.