Facebook a depasit Yahoo

Postat la 19 februarie 2010 14 afişări

In luna ianuarie Facebook a devenit al doilea cel mai accesat site din Statele Unite, depasind Yahoo cu peste 1.6 de milioane de vizitatori unici, potrivit companiei de cercetare de piata Compete.

Yahoo a pierdut prima pozitie, fiind detronat de Google in Februarie 2008, iar acum ocupa locul al treilea, scrie PC World."In doar doi ani Yahoo a trecut de pe prima pozitie pe locul trei", scrie compania de cercetare,citata de PcWorld. "Oare va intrece Fcaebook numarul de vizitatori americani Google?", completeaza acesta. In ianuarie Facebook avea un numar de 133.6 milioane de vizitatori unici, in timp ce Yahoo avea 132, iar Google 147.8, aproape jumatate din populatia Statelor Unite.

De asemenea, firma de cercetare de piata Compete a mai raportat ca in ianuarie, 11.6% din timpul petrecut online de catre utilizatori a fost pe Facebook (comparat cu 4.25% pe Yahoo si 4.1 pe Google).

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
internet,
Facebook,
Yahoo,
Google
/actualitate/afaceri/facebook-a-depasit-yahoo-5561752
5561752
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.