Expertii fiscali se întreaba cand va fi majorata TVA

Postat la 15 aprilie 2010 14 afişări

Tehnicienii din Ministerul Finantelor evita sa angajeze vreun termen sau sa anunte vreo modificare concreta in legislatia fiscala si asteapta ca politicienii sa indice in cele din urma o directie, facandu-i pe consultanti sa nu creada in efectele noii legi a responsabilitatii fiscale. La seminarul "Cum poate fi modernizat sistemul fiscal? Ce vor oamenii de afaceri si ce poate oferi Ministerul Finantelor?", organizat de ZF impreuna cu KPMG, Zamfirescu, Racoti, Predoiu si BDO Tax, multe intrebari au ramas fara lamuriri oficiale.

"Toata lumea vorbeste de reducerea cheltuielilor publice pentru atingerea tintei de deficit bugetar. Dar, in egala masura, se discuta si de cresterea veniturilor, iar primul lucru care se vehiculeaza este majorarea TVA. Cresterea acestei taxe este o solutie pentru indeplinirea obiectivului de deficit. Exista tari care au adoptat deja aceasta masura, insa s-a demonstrat, cel putin pe termen scurt, efectul contrar", a spus Ramona Jurubita, partener Servicii Fiscale, KPMG.

Ctiti mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
bani,
TVA,
experti fiscali
/actualitate/afaceri/expertii-fiscali-se-intreaba-cand-va-fi-majorata-tva-5902692
5902692
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.