Exclusiv online: Topul celor mai vizitate site-uri de joburi

Postat la 21 iulie 2010 68 afişări

www.ejobs.ro este cel mai vizitat site de locuri de munca din Romania cu 1,4 milioane de vizitatori unici in luna iunie, potrivit sati.ro. Numarul clientilor unici lunari ai site-ului, detinut de EJobs Group, a scazut cu 11% in ultimele 12 luni. Site-ul este monitorizat si de trafic.ro, potrivit caruia ejobs.ro a avut luna trecuta 1,6 milioane de vizitatori unici, cu 200.000 mai mult decat pe sati.ro.

Pe locul secund se afla www.bestjobs.ro, detinut de Neogen, cu aproape 1,1 milioane de vizitatori unici in luna iunie, in crestere cu 17 procente comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.

Pozitia a treia este ocupata de www.myjob.ro, care a avut luna trecuta 577.700 de clienti unici, o crestere de 43%. Site-ul, detinut de Renalo Investments Limited, este pe locul doi in topul de pe trafic.ro. www.findjob.ro ocupa locul patru, cu 293.000 de vizitatori unici. In ultimele 12 luni numarul de clienti unici lunari a crescut cu 173 de procente. Site-ul este urmat in top de www.locuridemunca.ro, care a avut luna trecuta 236.135 de clienti unici. Potrivit datelor de pe sati.ro, site-ul detinut tot de EJobs Group, si-a dublat numarul de clienti unici lunari in ultimul an.

Cititi mai multe pe www.zf.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
internet,
online,
site,
job
/actualitate/afaceri/exclusiv-online-topul-celor-mai-vizitate-site-uri-de-joburi-6655217
6655217
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.