Evaziunea in turism. ANTREC: Manastirile fac evaziune. Patriarhia: taiem chitante

Postat la 04 octombrie 2010 13 afişări

Reprezentantii Asociatiei Nationale de Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC) sustin ca manastirile din Nordul Moldovei presteaza servicii turistice la negru. 10 lei pe zi cazare si doua mese, cu chitanta, spune Patriarhia.

Unele manastiri fac concurenta neloiala pensiunilor din turism, oferind servicii de masa si cazare contra cost, fara a plati impozite la stat, sunt de parere reprezentantii Asociatiei Nationale de Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC). Dupa ce ministrul Elena Udrea a declarat ca in agroturism se face cea mai mare evaziune din turism, evaluata per total la 40%, reprezentantii ANTREC se apara si spun ca de fapt evaziunea se face in zona manastirilor si a statiunilor balneo.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
turism,
manastiri,
evaziune,
patriarhie,
ANTREC
/actualitate/afaceri/evaziunea-in-turism-antrec-manastirile-fac-evaziune-patriarhia-taiem-chitante-7442988
7442988
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.