Evaluarea caselor, doar la contractarea creditului

Postat la 03 mai 2010 47 afişări

In urma scandalului iscat de numeroasele situatii in care cei care au luat credite ipotecare in anii anteriori au fost nevoiti sa aduca garantii suplimentare sau sa plateasca pe loc diferenta dintre valoarea casei de atunci si de acum, bancherii vor sa modifice normele.

Asociatia Romana a Bancilor (ARB) discuta cu BNR modificarea regulamentului privind evaluarea individuala a garantiilor, astfel incat aceasta operatiune sa fie realizata doar la acordarea creditelor si in eventualitatea unei executari silite, a declarat presedintele ARB, Radu Ghetea. El a precizat ca, in prezent, normele prevad ca evaluarea garantiilor ar trebui facuta in fiecare an si individual.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare,
evaluare,
case,
contractare,
credit,
norme
/actualitate/afaceri/evaluarea-caselor-doar-la-contractarea-creditului-6083160
6083160
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.