Eurobank, profit de 2,1 mil. euro pe piata romaneasca in T1

Postat la 27 mai 2010 8 afişări

Eurobank, unul dintre cele mai mari grupuri financiare elene si proprietarul Bancpost, a obtinut in primul trimestru un profit net de 2,1 milioane de euro din operatiunile derulate in Romania.

In primul trimestru din 2009 grupul inregistrase o pierdere de 4,1 milioane de euro, iar in trimestrul al patrulea de 4 milioane de euro, pe fondul cheltuielilor mari cu provizioanele. In primele trei luni din 2010 cheltuielile cu provizioanele au totalizat 63 de milioane de euro, acesta fiind cel mai mic efort trimestrial de la inceputul lui 2009. Ponderea creditelor neperformante a ajuns la 13% din portofoliu, de la 12,1% in decembrie anul trecut.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banci,
Eurobank,
profit,
Bancpost
/actualitate/afaceri/eurobank-profit-de-2-1-mil-euro-pe-piata-romaneasca-in-t1-6189091
6189091
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.