Erste: Vom finanta autostrada Comarnic-Brasov

Postat la 04 martie 2010 52 afişări

Erste Group, care detine banca BCR, este interesat sa finanteze cu cateva sute de milioane de euro proiectul de realizare a autostrazii Comarnic-Brasov (55 km), primul contract realizat in parteneriat public-privat din infrastructura. Acesta este primul anunt oficial al unei institutii bancare referitoare la finantarea tronsonului Comarnic-Brasov, al carui contract a fost semnat pe 18 ianuarie.

Werner Weihs- Raabl, seful diviziei de finantari pentru infrastructura din cadrul Erste Group, nu a precizat care va fi valoarea imprumutului pentru Autostrada Zapezii, insa sustine ca in urmatorii trei-patru ani grupul austriac ar putea aloca Romaniei peste 1 miliard de euro pentru proiecte realizate in concesiune - autostrazi, aeroporturi, poduri, spitale sau sosele de centura.

Cititi mai multe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Erste,
Comarnic-Brasov,
BCR autostrada
/actualitate/afaceri/erste-vom-finanta-autostrada-comarnic-brasov-5713310
5713310
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.