Elena Udrea face curatenie in Vama Veche

Postat la 25 aprilie 2010 49 afişări

Ministrul Dezvoltării Regionale si Turismului, Elena Udrea, s-a aratat, sambata dupa-amiaza, in timpul unei vizite in Vama Veche, judetul Constanta, nemultumita de chioscurile gasite pe suprafata plajei si a cerut autoritatilor ca acestea sa fie mutate de acolo in cel mai scurt timp.

Udrea a intampinat opozitia proprietarilor chioscurilor respective, care i-au spus ministrului ca acestea reprezinta sursa lor de venit.

"Nu este o scuza asta. Din cauza dumneavoastra care vreti sa faceti activitatea exact cum va trece prin cap nu o sa mai avem turisti in cativa ani. Nu este o scuza ca dumneavoastra nu puteti sa va puneti chioscul in alta parte, n-are ce cauta pe plaja si punct", le-a raspuns Elena Udrea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
turism,
Vama Veche,
constructii,
demolare,
Elena Udrea
/actualitate/afaceri/elena-udrea-face-curatenie-in-vama-veche-6061190
6061190
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.