E-mail de la IBM

Postat la 02 octombrie 2009 12 afişări

Compania americana IBM a lansat iNotes LotusLive, un mail care utilizeaza sistemul de management al calendarelor si contactelor, concurand astfel cu Gmail si Microsoft Exchange.

Noul sistem de e-mail este conceput atat pentru marile companii, cat si pentru companiile mici care isi fac probleme referitoare la securitatea si stabilitatea acestora. Preturile noului serviciu incep de la 3$ de utilizator pe luna, fiind mult mai mici decat cele ale Google Apps Premier Edition, care costa 50$ de utilizator pe an.

Analistul Matt Cain, din cadrul companiei de cercetare de piata Gartner Research este de parere ca, in ansablu, principalul punct de interes in anuntul IBM este pretul. "Este putin probabil ca strategia de stabilire a preturilor de la IBM va determina concurentii sa scada preturile ofertelor lor", precizeaza Cain.

iNotes LotusLive se bazeaza pe tehnologia IBM achizitionata de la compania Outblaze din Hong Kong. "Ceea ce am adus atat pietei, cat si companiei este cea ce ati asteptat de la IBM in cea ce priveste securitatea, fiabilitatea si zona privata", a declarat Sean Poulley, vice-presedinte de colaborare online in cadrul companiei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
IBM,
iNotes LotusLive,
companie
/actualitate/afaceri/e-mail-de-la-ibm-4954449
4954449
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.